Number Series Questions Set for IBM (Part - V)

1. 19,24,20,25,21,26,?         
Ans : 22
2. 11,14,12,15,13,16,?        
 

Ans : 14
3. 10,2,8,2,6,2,?                   

Ans :  4
4.
8,9,11,14,,18,23,?            

Ans : 29
5. 25,25,22,22,19,19,?         

Ans : 16
6. 14,2,12,4,10,6,?              
 

Ans :  8
7. 7,16,9,15,11,14,?             

Ans : 13
8. 40,42,39,44,38,46,?        
 

Ans : 37
9. 3,18,4,24,5,30,?              
 

Ans :  6
10. 18,20,22,20,28,20,?      
 

Ans : 22
11. 18,20,10,12,4,6?            

Ans :  0
12. 7,6,8,5,3,7,?                   

Ans :  4
13 9,18,21,25,20,?              
 

Ans : 30
14 3,3,4,8,10,36,?                

Ans : 33
15.30,28,25,20,34,28,?        

Ans : 21
16. 4,8,16,32,64,128,?         

Ans : 256
17. 8,16,24,32,40,48,?         

Ans : 56
18. 13,11,14,12,15,13,?       

Ans : 16
19. 6,18,36,108,216,648,?   

Ans : 1296
20. 4,4,8,8,16,16,?               

Ans : 32
21. 2,6,18,54,162,486,?       

Ans : 1458
22.  4,20,35,49,62,74,?        

Ans : 85
23. 10,18,15,23,20,28,?       

Ans : 25
24.
4,10,8,14,12,18,?           

Ans : 16
25. 10,15,12,17,14,10,?      
 

Ans : 16

More Problems on Number SeriesPartI   Part II    Part III    Part IV    Part V    Part VI    Part VII    Part VIII    Part IX    Part X
Tags: IBM Number Series Questions, Number Series for IBM, IBM questions, IBM Series Questions

0 comments:

Post a Comment

 
Share
Buffer
Get this